Nye medlemmer

Hvordan kan jeg blive medlem på Enggården?

For det første skal du virkelig ville det! Du er psykisk sårbar og ønsker en meningsfyldt hverdag med mulighed for sociale kontakter og for at udvikle dig. Når du nu har snust til denne hjemmeside og synes Enggården kunne være interessant for dig, så tager du kontakt til din sagsbehandler. Bakker vedkommende op om dit ønske, kan du (muligvis sammen med din sagsbehandler) kontakte Enggården og aftale et tidspunkt for et besøg, hvor du kan se stedet og høre lidt mere om, hvad Enggården står for. Som regel vil du under dette besøg møde et medlem og en medarbejder, som giver dig en rundvisning og som gerne svarer på de spørgsmål, du muligvis kommer med. Og som også er interesseret i at se dig, som den du nu er.

I vil nok aftale, at I nu hver især ”summer” lidt over det I har oplevet, hørt og set – og bagefter taler sammen i telefon for at høre begge parters mening, om Enggården er det rette sted for dig.

Siger både Enggården og dig JA til at give hinanden en chance, får du tilknyttet en kontaktperson, som så på alle mulige måder hjælper dig med, at finde dig tilrette her og at du falder til. Hvis det er det du ønsker, har du så fået dig en ny ”familie” for livet – eller også ”bare” en arbejdsplads, hvor du har mulighed for at bruge dig selv sammen med andre.